Έφηβος
αναζήτηση του αδύνατου

Κράτος Robocop

                     Όλοι θα έχετε δει μια ταινία ή μια σειρά με τον ήρωα Ρόμποκοπ (Αυτόν το γυμνασμένο προστάτη της δικαιοσύνης…. Αυτόν που έχει προσαρμόσει  πάνω στο σώμα του πανοπλία και διάφορα όπλα… ) ή έστω τις πετύχατε σ’ ένα από τα ζάπινγκ στην τηλεόρασή σας.

                   Οι Έλληνες αστυνομικοί θέλουν πολύ να μοιάσουν  σ’ αυτόν τον ήρωα και κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν τα θέλω τους. Σε κάθε πορεία εμφανίζονται μ’ ένα ακόμη κομμάτι από τη συλλογή των όπλων του ειδώλου τους. Μη μου πείτε πως δεν παρατηρήσατε τα μεταλλικά κομμάτια που προσαρμόζονται σιγά σιγά στις στολές τους, ανθεκτικά σε θερμότητα  και σε κρούση με άλλα αντικείμενα;

                   Εκτός αυτού τόσα χρόνια  που βλέπουν τους αντεξουσιαστές και τους αναρχικούς με κουκούλες ζήλεψαν, και λένε: δεν βάζουμε και εμείς κουκούλες μέσα από τα κράνη; Κι έτσι έγινε, τοποθέτησαν μία κουκούλα σε όλο το πρόσωπο, που τους επιτρέπει μόνο να βλέπουν. Τώρα, αν τους πέσει το κράνος θα έχουν και την κατάλληλη κάλυψη (κουκούλα) για να συνεχίσουν την συνήθως (όχι πάντα….)  βίαιη καταστολή.

                    Αυτές οι χιλιάδες των αστυνομικών ποιον προστατεύουν; Εμάς ή τα αφεντικά σας και τους πλουτοκράτες; Χρειάζονται περισσότερα όπλα από τα δακρυγόνα και τις ασπίδες που μέχρι τώρα είχαν; Γιατί λοιπόν αυτή η ξαφνική αλλαγή από το υπουργείο προστασίας; Γιατί η ομάδα ΔΙΑΣ έγινε ο τραμπούκος της γειτονιάς, παρενοχλώντας συνομήλικους μου κατά την νυχτερινή τους διασκέδαση; Για να μειωθεί η εγκληματικότητα; &^%*$*&… Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να επιτίθεστε πετώντας «καρκίνους» (δακρυγόνα) μέσα στις αλυσίδες των διαδηλωτών για να σπάσετε την πορεία τους και να τους κλωτσάτε με τις «μεταλλικές» σας αρβύλες, ενώ διαδηλώνουν ειρηνικά;

 Συμπολίτες  μου πότε θα το καταλάβετε αυτό, πότε; Τα τυχαία γεγονότα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η ντετερμινιστική θεωρία εξηγεί τα πάντα… Ένας παρακαλώ να δώσει μία απάντηση για όλα αυτά τα αναπάντητα γιατί (;), κάποιος αρμόδιος ακόμα καλύτερα.

Χωρίς σχόλια to “Κράτος Robocop”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: