Έφηβος
αναζήτηση του αδύνατου

Βωβός: Το νέο mall… πέθανε, ζήτω το κτίριο γραφείων!


Προεξοφλώντας την αρνητική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας τον Ιούνιο, η διοίκηση της Μπ. Βωβός Διεθνής Τεχνική προσανατολίζεται να… ενταφιάσει το φιλόδοξο σχέδιο για νέο γιγαντιαίο εμπορικό κέντρο και να προχωρήσει στην ανέγερση κτιρίου γραφείων. Στην πρόσφατη ενημέρωση των δημοσιογράφων για τα απογοητευτικά αποτελέσματα της χρήσης 2008, η διοίκηση της εταιρείας προανήγγειλε εμμέσως τη μεγάλη στροφή στα σχέδιά της, τονίζοντας ότι αναμένει την απόφαση του ΣτΕ στα τέλη Ιουνίου, για να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό σχέδιο αξιοποίησης της έκτασης στον Βοτανικό, που οδήγησε την εταιρεία στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ιστορίας της.

«Η εταιρεία», όπως τονίσθηκε στους δημοσιογράφους, «διαθέτει εναλλακτικούς τρόπους για την αξιοποίηση της υφιστάμενης κατασκευής στο έργο του Βοτανικού, εάν η διπλή ανάπλαση ακυρωθεί. Οι εναλλακτικοί αυτοί τρόποι εκμετάλλευσης που έχουν διερευνήσει οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας θα επιτρέψουν στον όμιλο να καλύψει τα ήδη πραγματοποιηθέντα κόστη του έργου, παράγοντας ταυτόχρονα ένα εύλογο κέρδος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, αντί της ανέγερσης ενός εμπορικού κέντρου στην «καρδιά» της Αθήνας, η εταιρεία προσανατολίζεται στη δημιουργία πολυτελούς κτιρίου γραφείων.

 

 

 

 

 

2 Σχόλια to “Βωβός: Το νέο mall… πέθανε, ζήτω το κτίριο γραφείων!”

  1. […] posts για αυτό το θέμα Βωβός: Η …αντεπίθεση Βωβός: Το νέο mall… πέθανε, ζήτω το κτίριο γραφείων! Τα Παράλογα – Ομέρ Πριόνης Ο Δήμαρχος μας έχει φετίχ […]

  2. […] Βωβός: Το νέο mall… πέθανε, ζήτω το κτίρ […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: