Έφηβος
αναζήτηση του αδύνατου

Αυνανισμός : Επιτέλους βρέθηκε το manual!!!

 

 

 

 «Απ’ όλα τα πάθη, που μαστίζουν και ατιμάζουν την ανθρωπότητα ο αυνανισμός είναι ίσως το πλέον επίμονο και ασφαλώς το πλέον επονείδιστο.

(Fournier)

 

Την ζοφερή εικόνα, την οποίαν με τόση περιγραφικότητα συνοψίζουν οι παραπάνω λίγες λέξεις του Γάλλου ιατρού είχαμε μπροστά μας όταν αποφασίσαμε να φέρουμε στην δημοσιότητα το παρόν μικρό βιβλίο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε την μυστική, χαμερπή και χυδαία έξη, η οποία επί των ημερών μας μαραίνει και δεκατίζει την νεότητα, προσβάλλει την ζωή στην πηγή της, καταργεί την οικογένεια και απειλεί το μέλλον της κοινωνίας.

        Κανείς δεν αγνοεί την επονείδιστη έξη, η οποία αριθμεί θύματα σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και μεταξύ ατόμων που παρουσιάζουν τα πλέον ευνοϊκά προσόντα για να ευδοκιμήσουν και να ωφελήσουν την κοινωνία.

        Την έξη αυτή καταδικάζει όχι μόνο η θρησκεία και η ηθική αλλά και η επιστήμη.

        Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους, τις συνέπειες και το κράτος του ολέθριου πάθους, όλοι αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα της προφύλαξης των νέων μας από την μάστιγα αυτή, αλλά κανείς δεν κινείται, κανείς δεν τολμά να ανοίξει το στόμα του.

        Το θέμα είναι τόσο λεπτό, τόσο ολισθηρό, τόσο σκανδαλώδες, ώστε προτιμούν όλοι να απέχουν.

 
 

 
 

page1 

 

Αυτά είναι λίγα από τα πολλά που διαβάσαμε στον εκτεταμένο πρόλογο του βιβλίου του γιατρού Μ. Μωυσείδου που εκδόθηκε το 1927 από το τυπογραφείο των αδελφών Γεράρδου με θέμα «Αυνανισμός – Κίνδυνοι – Προφυλάξεις – Θεραπεία.   Ονειρώξεις – Σπερματόρροια» και με υπότιτλο «Μελέτη κοινωνική δια Γονείς, Διδασκάλους και Νέους».

 

 

Διαβάζοντας ολόκληρο το βιβλίο θα μάθετε πάρα πολλά, ίσως και να κατορθώσετε να θεραπευτείτε από την αρρώστια, αν βέβαια ακολουθήσετε πιστά της συμβουλές του γιατρού.

 

       

        Παραθέτουμε τα περιεχόμενα. Αν το θέλετε ολόκληρο στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf, μπορείτε να το “κατεβάσετε” μόνο με ένα κλικ στο επόμενο link.

 

 

 

Το αρχείο είναι 5 ΜΒ και θα χρειαστεί τον ανάλογο χρόνο για το download

 

 

periexomena1

 

 

 

periexomena2

 

 

 

Καναλιώτης

 

 

Υ.Γ.

manual : επίθ. χειροποίητος, χειρωνακτικός: manual work χειρωνακτική εργασία # που απαιτεί τη χρησιμοποίηση χεριών, χειροκίνητος

 

 

 

 

11 Σχόλια to “Αυνανισμός : Επιτέλους βρέθηκε το manual!!!”

 1. Δώστε προσοχή στη σελίδα 75 στο κεφάλαιο «Θεραπεία εις κλινικάς«

 2. γιατί, το «θεραπεία μηχανική»;

 3. Ο ταχυδρόμος μας άφησε το ακόλουθο μήνυμα :

  Η επιστήμη ομιλεί περί της μαλακίας
  http://panosz.wordpress.com/2008/04/16/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82/

  Η Εκκλησία μας περί του αυνανισμού
  http://panosz.wordpress.com/2007/06/22/masturb/

 4. Ναι,
  Αλλά δεν μας αποκαλύπτετε πού βρέθηκε !
  Στον Κορυδαλλό μήπως ;

 5. Συνήθως χάνεις, κάτι ή κάποιον, στον Κορυδαλλό. Ποτέ δεν βρίσκεις. 🙂

 6. — Πότε ζητούν απο τους κρατούμενους να δεθούν στον Κορυδαλλό;

  — Μα, στην προσγείωση και στην απογείωση!

 7. εσύ παιδι μου εισαι Θησαυρός …(γνωσεων )

 8. Μάλλον έπαιξε το ρόλο του το εγχειρίδιο και στα… εγκλήματα της εποχής, όπου ως γνωστόν ΚΑΘΕ στρατός που νικούσε βίαζε και όλες τις γυναίκες του αντιπάλου (πριν τις σκοτώσει συνήθώς με άγριο τρόπο)…

  Καθυστερημένα λίγο εκδόθηκε, βέβαια, αλλα αντικατοπτρίζει την γενική εκείνη εποχή μαζικής σεξουαλικής βαρβαρότητας… 🙂

  ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.

 9. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Κύριοι συνάδελφοι κηρύσσω την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα να συζητήσουμε.

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Πω πω! Τι είναι; Τι είναι;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Πάλι ο Γιώργος έριξε τους κεραυνούς του μέσω του Ίντερνετ. Θα το πάρει χαμπάρι η Υπουργός Εξωτερικών και ποιος μας σώζει!

  1ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  Τί έγραψε;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  (μοιράζοντας σε όλους από μία φωτοτυπία) Να δείτε και μόνοι σας. «..με δεδομένη την παρελκυστική, απορριπτική τοποθέτηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας και της κυβέρνησης ως προς τα αιτήματα του κλάδου μας..», «στην καλύτερη των περιπτώσεων θα επιβιώσουν κάποιοι σε ατομική βάση, ως υπηρετικό προσωπικό κομματικής εμπιστοσύνης. Δικαιούνται να ευελπιστούν σε φιλοδωρήματα..», «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας έχοντας περιορίσει την εξωτερική πολιτική της χώρας στην εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών στοχεύσεων, υπήρξε γενναιόδωρη σε όσους συνέπραξαν», «ο εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Κολομβίας σαν μουγκή μαριονέτα, χωρίς να εκφράζει άποψη ή επιφύλαξη όταν διώκονταν παράνομα συνάδελφοί του», «οι συνάδελφοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μορφές συλλογικής διαμαρτυρίας για την μη υιοθέτηση των αιτημάτων μας για το σταμάτημα της παρουσίας εξω-υπηρεσιακών διπλωματικών υπαλλήλων και του γιού της Υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας στο οργανόγραμμα του Κολομβιανού Υπουργείου Εξωτερικών;», «υπάρχουν τρείς μόνο δρόμοι: ο δρόμος του θυμιατού προς την Κολομβιανή κυβέρνηση.. ο δρόμος της αδράνειας…ο δρόμος της ανάδειξης των προβλημάτων και των αιτίων τους» κλπ κλπ.

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Τον άθλιο, τον άθλιο!

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Με ποιό δικαίωμα γράφει αυτά; Γιατί δεν ζήτησε την έγκριση και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου;

  2ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Μα είναι και αυτός μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας. Μπορεί και γράφει ό,τι θέλει. Και από εκεί που βρίσκεται δεν φοβάται πιο μακρινή μετάθεση.

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Η Υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας είχε συζητήσει το θέμα αυτό με το γιό της και αποφάσισε να τον στείλει κάπου μακριά, όσο μακρύτερα γίνεται, για να μην ακούγεται η φωνή του. Τον έστειλε λοιπόν στο Γενικό Προξενείο της Κολομβίας στο Βανκούβερ του Καναδά. Όμως οι σύμβουλοί της δεν της είπαν ότι υπάρχει και το Ίντερνετ..

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Φτου γαμώτο! Φτού γαμώτο!

  3ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Κύριε Πρόεδρε, εσείς πρέπει να κάνετε μια δήλωση. Τι προτίθεστε να πείτε;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Μα… θα πάρω το πόστο του Πρέσβη της Κολομβίας στο Τόκυο. Εγώ θα βγάλω τα κάστανα από τη φωτιά;

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Πρέπει, πρέπει κύριε Πρόεδρε!

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Τα μόνα που μπορώ να προτείνω για να κατευνάσω τα πνεύματα και να δείξουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα στους συναδέλφους και την αποφασιστικότητα και την πυγμή μας προς την Κολομβιανή Κυβέρνηση είναι τα εξής:
  – Να γράφονται περισσότερα διουρητικά φάρμακα στους συνταξιούχους διπλωματικούς υπαλλήλους χωρίς να αναγράφεται στο βιβλιάριό τους «ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ».
  – Να μην επιφορτίζεται από την Υπουργό Εξωτερικών της Κολομβίας μόνο ένας συνταξιούχος διπλωμάτης για τη συγγραφή νομοσχεδίου τροποποίησης του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά να επιφορτίζονται τουλάχιστον σαράντα για να καταρτίζουν συγχρόνως ισάριθμα σχέδια οργανισμών του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας. Επίσης οι συντάκτες του Οργανισμού να μην προέρχονται μόνο από οικογένειες αγωνιστών της επανάστασης, της ηπειρωτικής ή νησιωτικής Κολομβίας, αλλά και από άλλες οικογένειες.
  – Να επιτρέπεται να φέρνουμε από το εξωτερικό αδασμολόγητα δύο αυτοκίνητα και όχι ένα όπως ισχύει σήμερα και να μας δίνονται ελεύθερα και άδειες ταξί.
  – Ο πρόεδρος του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου να μην ορίζεται μόνο από τους συνταξιούχους Πρέσβεις, αλλά και από συνταξιούχους Τελωνειακούς υπαλλήλους ή βουλευτές.
  – Να γίνει τροποποίηση του Συντάγματος με την προσθήκη άρθρου που θα ορίζει ότι «είναι άκυρη και νομικά ανίσχυρη στην Ελλάδα οποιαδήποτε διάταξη νόμου ή κοινοτικής οδηγίας σχετικής με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που θα επιβάλει ότι οι συλλεγόμενες και τηρούμενες από τη Διεύθυνση Προσωπικού πληροφορίες του ατομικού φακέλου των υπαλλήλων θα είναι «ακριβείς» και «ενημερωμένες». Θα τους δείξουμε εμείς!
  Συμφωνείτε;

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Συμφωνούμε, συμφωνούμε!

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Εντάξει. Τότε λύεται η συνεδρίαση.

 10. […] Αυνανισμός : Επιτέλους βρέθηκε το manual […]

 11. […] Διαβάστε στον Έφηβο : “Αυνανισμός : Επιτέλους βρέθηκε το manual!!!” […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: